در این مقاله خصوصیات اصلی وکیل ملکی را برای آگاهی هموطنان عزیز ارائه میکنیم. برای افرادی که با مشکلات حقوقی و یا دعاوی حقوقی و کیفری سر و کار داشتهاند، همیشه این سوال مطرح است که برای گرفتن وکیل باید چکار کنند و چگونه میتوانند بهترین وکیل را برای کار خود انتخاب کنند. یکی از مهمترین حوزه حقوقی، دعاوی ملکی است که شاید جزو پیچیدهترین دعاوی مطرح در دادگاه هاست و هر وکیلی نمیتواند از پس پرونده ملکی به خوبی برآید.
خصوصیات وکیل ملکی
• باید بر قانون مدنی و نیز آیین دادرسی مدنی و حتی قانون تجارت تسلط کامل داشته باشد تا بتواند از حقوق موکل دفاع کند.
• باید در امر نگارش دادخواست فوق العاده قوی و متبحر باشد. دعاوی ملکی بسیار پیچیده هستند. از نحوه درست تعیین خواهان و خوانده تا موضوع و خواسته دعوی و نیز ادله آن. به طور مثال در دعوی الزام به تنظیم سند رسمی، تمامی ایادی قبلی تا شخصی که سند به نام وی صادر شده باید خوانده دعوی قرار بگیرند. در غیر این صورت قرار رد دعوی صادر میشود.
• مشاوره حقوقی با وکیل ملکی باید به گونهای باشد که باشد که وکیل ملکی بتواند تمامی زوایای پرونده و تمامی راه ها و انتخابهای پیش روی موکل را روشن کند.
وکیل ملکی در دعاوی سرقفلی
سرقفلیدر حقیـقت وجه و پـولی است که مستأجر برای مالکیت منافع یک مکان تجاری به مؤجر و مالک پرداخت میکند ولی همچنان مالکیت عین و ملک مکان تجاری متعلق به مؤجر و مالک باقی میماند و برای استفاده مستأجر از عین و ملک مکان تجاری قرارداد اجاره با صاحب ملک منعقد میشود و اجاره بها توسط مستأجر به مؤجر و مالک پرداخت میشود.در واقع فرد با پرداخت این مبلغ امتیاز تجاری بودن ملک را از مالک خریداری کرده است و مالک این حق شده است نه مالک عین مغازه.
اهیمت مراجعه به وکیل ملکی
وکیل ملکی وکیل متخصص املاک ؛ هنگامی که افراد با مشکل حقوقی در زمینه ملک و زمین روبرو می شوند به دنبال بهترین موکل ملکی در زمینه دعوای ملکی مدنظر خودشان هستند تا بتوانند با کسب مشاوره حقوقی ملکی و دادن وکالت در امور ملکی مرتبط با پرونده خود به احقاق حق خود بپردازند. در این راستا نوشته پیش رو سعی دارد با معرفی وکیل پایه یک ملکی و شرایط و ویژگیهای یک وکیل ملکی خوب شما را در حل مشکل ملکی و حقوقی تان راهنمایی کند. پرونده های ملکی و دعاوی ملکی به طور خاص شامل اموال غیر منقول و ملک میگردد و ممکن است در یکی از شاخه های حقوقی یا کیفری قرار گیرند ولی در بیشتر مواقع جهات حقوقی دارد. مثلاً دعوای تصرف عدوانی ممکن است با رعایت جهاتی در دادگاه کیفری مطرح گردد یا در دادگاه حقوقی.
سایت منبع : وکالت